DeflaGyn®

background

Főoldal

A DeflaGyn® hüvelygél a nem egyértelmű méhnyaki kenetek (ASC-US, ASC-H, LSIL, HSIL / PAP II-p, PAP III-p, PAP IID1, PAP IIID2 / PAP III, PAP IID) vagy HPV-indukált vagy p16/Ki-67 pozitív méhnyaki léziók vagy méhnyaki eróziók esetén alkalmazható a remisszió (javulás) elősegítésére.

A méhnyakrákról

Hazánkban évente megközelítőleg 1.200 - 1.400 új méhnyakrákos eset kerül felfedezésre, melyből a késői diagnosztizálás miatt közel 450 betegen már nem tudnak segíteni az orvosok. Ezen halálesetek azonban, nagy százalékban megelőzhetők lennének, mivel a betegség már korai fázisában jól felismerhető, diagnosztizálható, és sikeresen gyógyítható. Ehhez természetesen nélkülözhetetlen a rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálatokon való részvétel!

A DeflaGyn®-ról

A DeflaGyn® hüvelygél a nem egyértelmű méhnyaki kenetek (ASC-US, ASC-H, LSIL, HSIL / PAP II-p, PAP III-p, PAP IID1, PAP IIID2 / PAP III, PAP IID) vagy HPV-indukált vagy p16/Ki-67 pozitív méhnyaki léziók vagy méhnyaki eróziók esetén alkalmazható a remisszió (javulás) elősegítésére. A bizonytalan kenetek esetében a kezelőorvos legtöbbször várakozást, illetve a vizsgálat bizonyos idő elteltével történő megismétlését javasolhatja. A várakozás időszaka a vele járó bizonytalanság miatt feszültséget, stresszt okozhat a hölgyek számára. A DeflaGyn® erre az időszakra kínál egy lehetőséget, hogy a hosszú várakozás ne teljen tétlenül.

Hogyan működik?

A DeflaGyn® 3 lépésen keresztül fejti ki hatását. A folyamat megértésében az alábbi videók segíthetnek.

video
 
video
 
A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
A DeflaGyn® egy orvostechnikai-eszköz CE1014 – gyógyászati segédeszköz.

 

További termékeink:
Lactofeel
Santes
Inofolic
Normoxil étrend kiegészítő
Tricovel